Qui som

ELABOREM PRODUCTES DE QUALITAT

A l’Obrador elaborem embotits tradicionals conservant les receptes del José, el nostre pare, mestre artesà des de 1962. També la cuina per emportar seguint el receptari tradicional de la nostra mare, la Montserrat. Realitzem càtering per festes, celebracions i reunions d’empresa. Actualment treballem molt amb la producció de tapes, cuina, elaborats carnis i embotits per a restaurants que volen que siguem com un annex de la seva cuina, com si el producte sortís dels seus fogons! Això ha fet que també siguem proveïdors de molts productes especialitzats que els restaurants necessiten pel seu dia a dia i que complementen la nostra oferta d’elaboració pròpia.

Nosaltres, els dos germans (Jordi i Josep), dirigim un equip de set persones que garanteixen un bon servei, tracte i un assessorament que creiem imprescindible en un negoci com el nostre avui dia. La nostra il·lusió és que, pels nostres clients hem arribat a ser una botiga per comprar-hi pel seu dia a dia, i també on anar si tenen una ocasió més especial.
És també un orgull per a nosaltres que grans restaurants valorin el nostre producte com si fos el seu.

La Botiga

A on vam començar i a on ens podeu trobar sempre per a qualsevol cosa. Xarcuteria, formatges, celler, productes gurmet i plats cuinats a l’abast de tothom, per a cada dia i per a les ocasions més especials.

L'obrador

Producció, venda i distribució de cuina i productes gastronòmics per a clients particulars, l’hostaleria i col·lectivitats. Al nostre Taller és d’on surten les idees per continuar innovant.

 

Assessoria gastronòmica

Oferim varietat de serveis per a la restauració. Creació i modificació de la carta, elecció de proveïdors, control de costos, noves idees de negoci. En l’àmbit particular, oferim serveis i les nostres idees per esdeveniments, festes, celebracions, reunions.

Què diuen els nostres clients

Me he hecho fan de su comida para llevar. Muy buenos precios, comida muy sabrosa y se nota que casera. Gran variedad de platos


Jordi Salamero Peris

Excel.lent qualitat i tracte immillorable!!!


Marta Costa Dòmenech

Los productos de gran calidad. Atención muy buena. Asesoramiento en una gran cantidad de vinos.


Barbara Jimenez

Charcutería delicatessen


Óscar Juliá