L’OBRADOR

Elaborem productes de màxima qualitat

A l’Obrador elaborem embotits tradicionals conservant les receptes del José, el nostre pare, mestre artesà des de 1962. També la cuina per emportar seguint el receptari tradicional de la nostra mare, la Montserrat. Realitzem càtering per festes, celebracions i reunions d’empresa. Actualment treballem molt amb la producció de tapes, cuina, elaborats carnis i embotits per a restaurants que volen que siguem com un annex de la seva cuina, com si el producte sortís dels seus fogons! Això ha fet que també siguem proveïdors de molts productes especialitzats que els restaurants necessiten pel seu dia a dia i que complementen la nostra oferta d’elaboració pròpia.

Nosaltres, els dos germans (Jordi i Josep), dirigim un equip de set persones que garanteixen un bon servei, tracte i un assessorament que creiem imprescindible en un negoci com el nostre avui dia. La nostra il·lusió és que, pels nostres clients hem arribat a ser una botiga per comprar-hi pel seu dia a dia, i també on anar si tenen una ocasió més especial.
És també un orgull per a nosaltres que grans restaurants valorin el nostre producte com si fos el seu.

Menú diari

Cada dia oferim un menú amb més de 40 plats a escollir, a un preu de 6,90 € (primer i segon plat). Si voleu mig menú el preu és de 3,50 els primers i de 3,95 els segons.

Càtering

A part de plats cuinats, tenim una sèrie de propostes molt còmodes per consumir sense escalfar ideal per càtering, aperitius…

Cuina per reunions, festes, events…

Des del dinar de Nadal a una festa d’aniversari… cuinem per a tu qualsevol plat que vulguis o pots consultar les nostres propostes.

Suport a l'hosteleria

Una de les nostres especialitats és el suport que donem a l’hostaleria amb productes de quarta i cinquena gamma.

—  que diuen els nostres clients–

Me he hecho fan de su comida para llevar. Muy buenos precios, comida muy sabrosa y se nota que casera. Gran variedad de platos.

Jordi Salamero Peris

Excel.lent qualitat i tracte immillorable!!!

Marta Costa Dòmenech

Charcutería delicatessen

Óscar Juliá

Tens alguna consulta?

Escriu-nos amb el que necessites o amb els dubtes que tinguis, i estarem encantats d’ajudar-te!
També pots contactar amb nosaltres via correu electrònic, telèfon o xarxes socials.

10 + 9 =

correu electrònic

vidaniagastronomia@gmail.com

facebook

@vidaniagastro

instagram

@vidaniagastro

telèfon

933254105
662382182

w

whatsapp

662382182
607506017